Видео: УФЦ не памети покрвава борба од оваа!


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Гунер Нелсон се врати во октагонот после повеќе од една година и во Торонто во втората рунда го победи Алекс Оливер и тоа со гушење од зад грб.

Пред прекинот Нелсон со брутален удар со лакт го „уништи“ својот ривал и така стигна до осмната победа во УФЦ.

Меѓутоа, борбата донесе вознемирувачки слики и беше прогласена за една од најкрвавите во последно време.

https://twitter.com/TheMemeharaja/status/1071622975072268289