ВИДЕО: Следете ја во живо свадбата на принцот Хари и Меган Меркл

Настанот ќе се одржи во Сент Џорџ капелата, а принцот Чарлс, таткото на Хари, ќе му ја предаде Меган Маркл пред олтарот, во отсуство на нејзиниот татко Томас Маркл.

Следете ја цермонијата во живо: