Видео: Појде во Амстердам и бараше од проститутките тие да му платат за секс – видете како помина

Едно прилично храбро момче одличи малку да ги сврти работите, па отиде во Амстедам и бараше од проститутките тие да му платат за секс.

Погледнете какви беа нивните реакции и дали некој од нив одличи позитивно да одговори на „непристојниот“ предлог.