Актуелно

Видео: Никола Груевски прочита проглас на ВМРО-ДПМНЕ пред ДИК

Груевски пред ДИК изјави: Ако ѝ се одземе победата на ВМРО-ДПМНЕ, нема да ги признаеме резултатите од прегласувањет.

To Top