Видео: Најпаметното дете во светот ќе ви го разубави денот!

Ова слатко бебе де обиде да слезе од својот кревет, но кога виде дека е премногу високо одлучи да превземе нешто.

Прво зеде една перница, па ја фрли покрај креветот, а потоа зеде уште две. Кога меката подлога беше спремна, бебето одлучи својот план да го спроведе на дело.