Видео: Најлошите повреди во историјата на фудбалот!

Фудбалските повреди често ги згрозуваат љубителите на овој спорт, без разлика дали станува збор за мала или тешка повреда.

Сепак, постојат тешки и многу тешки повреди, а во следното видео ќе можете да ги видите некои од најтешките повреди во историјата на фудбалот.