ВИДЕО: Кога Ивона ќе се изнервира!

На вестите на Сител во 12ч се случи интересен момент. Додека репортерката известуваше од пред општина Бутел среде вести истовремено се обиде да комуницира и преку телефон, што очигледно предизвика нервоза кај презентерката Ивона Талевска. Погледнете ја нејзината реакција: