Васко е конкретен: Премиерот Заев на „жешкото столче“ кај Попетревски во „360°“


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Васко: „Амнестија на ниедно ниво не е исклучена?“

Заев: „Можно е да има амнестија, можно е и да нема амнестија“… „За 27-ми април зборуваме“.