Вака мотивираат руските мажоретки (видео)

На финалниот кошаркарски натпревар во руската кошаркарска суперлига, кој се играше меѓу „Спартак“ и „Самара“, атмосферата уште на почетокот, пред мечот, ја запалија жешките мажоретки кои импресионираа со нивниот настап на паркетот.

Убавите девојки облечени во тесни и мали трикоа изведоа точка која наиде на воодушевување меѓу навивачите на двете екипи.