Вака Ешли Греам снимаше за Sports Illustrated Swimsuit (снимка)


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Времиња, кога беше во елемент со фото-сесиите. Ова е селекција од „зад камерата“ од 2018. (Клик Watch on YouTube, оти се прават многу поштени тие 😀 ).