Жешко

Вајарско дело на природата: Емили Ратајковски како Венера од Ботичели

Славниот ренесансен сликар Сандро Ботичели и современата сексапилна актерка и модел Емили Ратајковски, од прва, немаат ништо заедничко, ниту една допирна точка.

Сè додека Емили не реши да позира во стилот на Венера од славното дело на Ботичели, „Раѓањето на Венера“.

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

Во таа ситуација, споредбата дури и паѓа во втор план, бидејќи Емили знае како да доминира на жешките фотографии кои ги споделува.

To Top