Убава вест за учениците: Зимскиот распуст продолжен до 23 јануари!


Ep.2 Urban Explorer: Каде да се пирсате во Скопје!? ↓↓↓


Наместо на 18ти, второто полугодие за учениците ќе почне пет дена подоцна, односно зимскиот распуст за учениците наместо на 18 јануари е продолжен до 23 јануари.

Ваква одлука донесе комисијата за заразни болести. Ваквата одлука е прифатена и е донесена поради намалениот број на грипосани граѓани од таа возраст. Со цел да се намали бројката на грипосани граѓани од вечерва ќе се врши дезинфекција на јавните автобуси.