„Трговецот од Солун“ – во чест на раѓањето на Гоце Делчев


Викендов дерби, до дерби - се враќа клубскиот фудбал! ↓↓↓По сценарио на Петар Костов, во режија на Душко Наумовски, со Ненад Стојановски во маестрална изведба на улогата на Гоце Делчев.