Трејлер за еден од најочекуваните филмови за 2017 – филмуваната бајка „Убавицата и ѕверот“


Ќе игра ли Елмас против Баерн Минхен!? ↓↓↓


Една од омилените бајки „Убавицата и ѕверот“, пристигнува во ново светло, како еден од најочекуванит филмови во 2017 година.

Главните улоги во оваа екранизација на бајката ги играат Ема Вотсон и Ден Стивенс, а сега е објавен и трејлерот, со цел да се даде мал вовед во она што не очекува.

Според тоа што можеше да се види во двете минути на трејлерот, не чека вистинско волшебство, а младата надеж на Холивуд, убавата Ема, навистина се покажува како совршена за оваа улога.