Toa се Јапонци: Си го исчистија направеното ѓубре после натпреварот против Колумбија! (видео)

Каква култура имаат Јапонците од поодамна е познато! Овој пат тие тоа го покажаа на натпреварот на Мундијалот против селекцијата на Колумбија кој го добија со 1:2.

Имено, по завршувањето на натпреварот Јапоците си го исчистија целото направено ѓубре на стадионот. Потег ЗА РЕСПЕКТ…