ТОА Е ТОА: Позата која ќе ве зближи со партнерот во секоја смисла


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Големиот дел од секоја љубовна врска е секако сексот. Иако се смета дека тој претставува само „продолжение“ на веќе постојаниот љубовен однос, сексот всушност ја засилува врската помеѓу партнерите.

Експертите наведуваат дека постои една поза која постојано ќе ве зближува со партнерот во секоја смисла.

Седечки лотос

Оваа положба им овозможува на партнерите да имаат иста количина интимност која ја имаат во мисионерската положба, но возвудувањето на новата положба е нешто поинаку.

Момчето треба да седне на под со прекрстени нозе, а жената над него со нозете обвиена околу неговиот грб.

Вашите лица се едно до други, доволно блиску за поглед или бакнеж, телата замотани едно околу друго и тука врската е силна, објаснува Рејчел Нидл, сексуален психолог.

Според нејзините упатства, тој треба да седи на ивицата од креветот, така што на обајцата ќе им биде најудобно.

Избегнувајте го подот бидејќи тој е премногу тврд и може да дојде до непријатни грчеви.