Тинеџјерка поради тетоважа го загуби бебето, но и нозете?!

На социјалните мрежи често зборува за своето искуство.

Бремена тинејџерка го изгубила бебето и завршила во количка откако под својата десна дојка направила тетоважа.

„Морав да минам низ операција во чија прилика од мене извлекоа некои заразни течности. Пиев многу лекови. Имав спонтан абортус и го изгубив синот кој го носев“, истакна.

Потоа несреќната девојка морала да почне да пие и други видови лекови, за да се избори со депресијата која губењето на бебето ја остабило за себе.

Таа на социјалните мрежи често зборува за своето искуство, за другите луѓе да ги предупреди на потенцијалните опасности од тетовирањето.

Пред една година само една мала тетоважа доведе до тоа да не можам повеќе никогаш да застанам на своите нозе, порача таа.