Вебкафе

Темелно го испра автомобилот со шмркот – и надвор и внатре! (видео)

Српска работа. Толку требаше за типов да стане хит на интернет, а доби и една интересна понуда која веројатно ќе му се допадне.

„Го замолувам дотичниот господин да ми се јави и да му го дадам код клучот за бесплатно перење на својот автомобил во една автоперална. Ваква лудост, едноставно, не може да помине ненаградено“, пиша еден Фејсбук корисник со својата понуда за откачениот Србин.

Advertisements
To Top