Таа тоа го сака со шлаг

Уште една жешка убавица со опасно жешки и бујни гради ни доаѓа од Русија. Во ликот и телото на Дијана Нарбикова, сексапилна заводничка која неодамна се разголе за Плејбој. И навистина немаме што друго да додадеме на ова – останатото на Инстаграм фотките подолу.

A post shared by Diana Narbikova (@pingvidii) on

A post shared by Diana Narbikova (@pingvidii) on

A post shared by Diana Narbikova (@pingvidii) on

A post shared by Diana Narbikova (@pingvidii) on

A post shared by Diana Narbikova (@pingvidii) on

A post shared by Diana Narbikova (@pingvidii) on

A post shared by Diana Narbikova (@pingvidii) on