Таа меша, тој се држи за глава: Сите што гледаат „Парампарче“ знаат која е Нургул


Шанса да станеш YouTuber! Приклучи се! ↓↓↓


Нургул Јесичлај, позната по својата улога во турските серии „Љубов и казна“ и „Парампарче“, знае одлично да се опушти, па и да откачи, на темпераментните музички ритми. Сексапилот и заводливоста дополнително ги истакна со припиениот фустан со до меѓу нозе високиот засек.