Свештеник доби секси порака, неговиот одговор стана хит на Твитер


Традицијата вели: Аргентина ме демантира!? - 14 ден ↓↓↓Фратарот Сајмон Рандел од Плимут, Англија, добил порака од погрешен број, а неговиот одговор заедно со добиената порака ги сподели на Твитер, каде експресно стана вирален хит.

„Дали си ОК, секси? Работиш утре? Х“, пишувало во добиената порака. „Да, држам миса во 9:30 и 11:15. Ама претпоставувам дека не сте планирале да му пишете ваква порака на свештеник“, бил неговиот интересен одговор кој ја освои Твитер заедницата.