Свадбарски со „Осана во висините“: Вака Кајшаров и компанија го слават Бога


Меси против Левандовски -11 ден ↓↓↓Нема да коментираме ништо, едноставно сметаме дека е недолично да му се мешаме некому како да го слави Бога. Ама сепак, можеме да си кажеме дека ова повеќе ни личи на свадба, моментот кога ќе се игра „вовчето“. Како и да е, вака е на „литургија“ кај Константин Кајшаров.