Судија, гнасо, како беше ова гол?!


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


„Гледам и не ми се верува“ ситуација. Во италијанскиот реон Пуља, во група Б од тамошната петта италијанска лига, на провинциско дерби меѓу Ноичатаро и Кастелана во неделата, шпицот на гостите Рикардо Сабатели во 18’ минута шутираше далеку покрај голот, но на судијата Романо од Лече тоа му се виде како погодок и го призна истот. Цели осум минути домашните протестирале. Овој гол на крајот испадна победнички за гостите.