Видео

Среќна Нова Година од „Акватек“ – луѓето кои најискрено и НАЈЧИСТО го сакаат Охридско езеро

Дедо Мраз во еко-чистачка акција на дното на Охридското езеро.

Даниел Атанасовски и Никола Паскали од нуркачкиот клуб „Акватек“ ги поздравија почитувачите на активизмот на овој клуб за почисто Охридско езеро со една новогодишна акција во охридските езерски води.

За нас овие момци се херои на 2019 година, бидејќи со дела покажаа како искрено и НАЈЧИСТО се сака Охридското езеро и Охрид, во периодот кога градот ги живее своите најнесреќни моменти.

Advertisements
To Top