Среде емисија „излетаа гулабите“, па мораше да ги крие со раце


ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


Храбрата одлука за фустан со екстремно длабоко деколте шпанската водителка брзо ја чинеше изложување на градите во емисија во живо, по што мораше да се снајдува со своите раце.

Соња Монрој имаше добар инстинкт кога среде емисија нејзините бујни „гулаби“ излетаа од своето „гнездо“ во длабокото и жешко деколте од фустанот. Сепак, тие неколку секунди кои беа потребни за водителката да сфати што се случило беа доволни за снимката да стане хит на интернет.

Ова не е прв ваков „инцидент“ за Соња, што нормално упатува на тоа дека веројатноста сама да ја има исценирано сцената е сериозно можна, но факт е дека тоа за неа донесе дополнително внимание во интернет медиумите. Овие финти денес се вообичаена појава, така што, се знае која е причината и побудата за вакви невкусни намерни и тенденциозни „испади“. Но, факт е дека тоа кај публиката „пали“.