Спотот на Лепа Брена кој ЈНА на времето го забрани за емитување


Уствари викендов е затишје пред бура! ↓↓↓


Песната е од 1996 година, се вика „Љубав је“ и е тежок „треш“. На раководството на тогашната Југословенска армија, спотот на Брена не им се допаднал и затоа бил забранет да се емитува на телевизија.