Според тоа како партнерот се однесува во кревет, може да препознаете дали е заљубен

заљубен

Сексот на почеток од врската прилично е возбудлив, понекогаш див и непредвидлив.

Но како што мажот се заљубува така и сексот ќе се измени. Затоа што заљубениот маж води љубов на некој потполно поинаков начин.

Ве бакнува подолго и почесто

Бакнежот сам по себе е интимен чин, па според начинот на кој ве бакнува може да препознаете дали партнерот е заљубен до уши во вас. Ако ве бакнува многу често и ако бакнежите се долги и страсни, со тоа ви дава до знаење дека му значите.

Непрестано се труди да ви удоволи

Ако навистина му е грижа, никогаш нема да има проблем со тоа да ве праша што сакате. Но и скоро во сите ситуации ќе го послуша вашето мислење. Па според тоа може да заклучите дали врската за него е една нова авантура или сака нешто повеќе. После секс нема само да се заврти на другата страна, сигурно ќе ве гушне или нешто слично.

Посветен е на сексот

Мажите кои сакаат само авантура сигурно нема премногу да се трудат околу предиграта, ниту колку ќе трае сексот. Додека пак заљубените мажи предиграта ќе ја сфатат како дел од сексот, и ќе посветат многу внимание.

Посветува внимание на малите работи

Да, иако можеби мислите дека такви работи нема ни да ги сети, но доколу му значите тој ќе го забележи секој детаљ. Тој ќе се потруди за секоја ситница, ќе сака се да е перфектно и совршено, тоа е знак кој го издава дека е заљубен. Нема да се противи за излегување со вашите пријателки и слично. Нема да дозволи ни еден момент да ви биде досадно.

Опуштен е и потполно е свој

Доколу партнерот кога е со вас во кревет е потполно опуштен и не ги избегнува интимните моменти, тоа е одличен знак дека е заљубен. Можеби нема секогаш да се труди да испадни совршен маж, но никогаш нема да престани да се труди околу вас.