СПОДЕЛИ МУЗИКА: My Tear – „Човек од стакло“

My Tear е бенд кој го сочинуваат: Дени Крстев, Васко Атанасоски, Кристијан Лафазановски, Мартин Митевски.

Екипата го издаде и нивниот деби албум под наслов s​/​t LP.