Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Филип Пешевски – „Биди со мене“

Филип Пешевски вчера имаше промоција на новиот видео спот за песната „Без оглед на сè“. Добри стихови и преубава девојка, совршена песна за летните денови.

Музиката, аранжманот и „мастерингот“ се на Лазар Цветковски, кој ги свири и гитарата и бас гитарата, текстот е на Магдалена Цветковска која го пее и пратечкиот вокал.

БЕЗ ОГЛЕД НА СЕ

Како ништо да не чувствував
Кога губев и кога добивав
Ко без срце да живеев јас

Веќе не се познавав
Во очи штом те погледнав
Ко пак да се родив јас, се родив јас

Рефрен:
Во живот врати ме од тага спаси ме
Биди до мене без оглед на се
Биди до мене без оглед на се

Во живот врати ме од тага спаси ме
Биди до мене без оглед на се
Биди до мене без оглед на се , во живот врати ме .

Веќе не се познавав
Во очи штом те погледнав
Ко пак да се родив јас, се родив јас.

Advertisements
To Top