СПОДЕЛИ МУЗИКА: Џез верзија на „Си заљубив едно моме“ – ќе ви се допадне


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


Екипата е прилепска, Борче Миленкоски на саксофон, Гриша Смугрески на гитара, Гоце Јованоски бас и Кирил Биџоски на тапани. Снимката ја направи Миле Рочески. Уживајте и секако, споделувајте.