Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Дани и Пеце – „На крајот на овој свет“

Нејќам да останам сама на овој свет
Што мириса на сонце
Нејќам да постојам во овој ден
Без тебе
Нејќам да останам сама да гледам
Како пропаѓа се’
Сакам до крајот на светот да бидеме заедно
Секој ден
Секој ден

Реф:
До крај на овој свет со тебе
Да ги дишам сите утра
До крај на овој свет со тебе
Да ги минам сите зла
И кога нема да се знае што е дом
И што е надеж
Ни за еден од нас
Сакам јас да сум со тебе до крајот
На овој свет

Нејќам да останам сам во овој свет
Што мириса на смог
Нејќам да живеам овде без тебе
Без тебе
Нејќам да останам сам да гледам како пропаѓа се
Сакам до крајот на светот да бидеме заедно Секој ден
Секој ден

Реф:
До крај на овој свет со тебе
Да ги дишам сите утра
До крај на овој свет со тебе
Да ги минам сите зла
И кога нема да се знае што е дом
И што е надеж
Ни за еден од нас
Сакам јас да сум со тебе до крајот
На овој свет

На овој свет, на овој свет до крајот
На овој свет, на овој свет
Сакам јас да сум со тебе
Сакам јас да сум со тебе
На крај на овој свет

Advertisements
To Top