Музика

СПОДЕЛИ МУЗИКА: Contrast Trio – “Visit of a friend”, разиграна џезија за другарот

Contrast Trio се џезерско трио од Германија, со постојана адреса во Франкфурт, а го чинат Јуриј Сих на клавијатури, Тимоти Рот на бас и звучни ефекти и Мартин Стандке на тапани и семплови.  Останатото што треба да го знаете и имаат да ви го кажат е во музички формат, како овој на пример, подолу, во живо.

Advertisements
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top