Со овие пози сигурно ќе доживеете оргазам!

Колку и да сте напалени, некогаш тој голем „О“ едноставно не доаѓа. Во оваа статија ни ќе ви помогнеме со тоа да ви кажеме кој пози да ги практикувате за полесно да доживеете оргазам.

Нозете на рамена

Тој нека биде на колена, а вие лежете на грбот и ставете ги вашите нозе на неговите рамена. Оваа позиција ги стега и ги зајакнува вагиналните пускули и дава пристап на Г точката. Ако не сте баш во кондиција, малку подвиткајте ги нозете во колената за да не ги преморете мускулите.

Доги стил

Иако многу мислат дека ова е класична машка позиција, всушност жените може многу да уживаат во оваа поза. Додека партнерот со пенисот ви ја стимулира Г точката, вие ја имате целата слобода на светот сами да си го стимулирате клиторисот.

Завртена каубојка

Ако до сега не сте пробале завртена каубојка, не знаете што пропуштате. Оваа поза има неколку варијации, но вие едноставно завртете му го грбот и седнете на него, а задоволството е гарантирано

Мисионерски

Сите кои викаат дека мисионерски е здодевно, не знаат за што зборуваат. Мисионерската поза е добра бидејќи е сестрана, а се зависи од тоа како ќе ги наместете нозете. Колку повеќе ви се раширени, толку вашиот партнер може подлабоко да пенетрира.

Низок доги

Низок доги всушност е најдобра поза за стимулирање на Г точката. Партнерот може да леже на вас или да биде малку повисоко, зависи од тоа како му одговара, а вас задоволството ќе ви биде одлично.