Сите мажи со МАЛ ПЕНИС преферираат три пози, за ко не знаат каква грешка се…


Ep.1 Urban Explorer: Каде да пиете најдобро кафе во Скопје!? ↓↓↓


И кога има, но и кога нема причина, момците се грижат за големината на нивниот пенис. А ако сакате да постигнете што подлабока пенетрација, ова мора да го направите.

Не само што во овие пози пенисот изгледа визуелно поголем, туку поради длабоката пенетрација остава и таков впечаток.

СОВРШЕНА ПОЗА БРОЈ 1

Верувале или не, „доги позара“ е најомразена кај момците со мал пенис, идеална е баш за нив кога жената е на колена и лакти, вагиналните мускули автоматски се собираат, па има повеќе триење.

СОВРШЕНА ПОЗА БРОЈ 2

Покрај „доги позата“, друга идеална е и мисионерската, каде е таа над вас, а нозете и се помеѓу вашите. Така потезите се лесни, но многу интензивни и оргазмот загарантиран.

СОВРШЕНА ПОЗА 3

Третата опција носи назив „пеглање“, а се изведува така што жената легнува на стомак и ги шири нозете што е можно повеќе. Покрај тоа, колковите треба да биде погоре. Вака подгинати колковите го намалуваат аголот на пенетрација па Г-точката ќе ви биде стимулирана, а тој ќе ужива во длабока пенетрација.

А пред сите овие пози, не заборавајте на оралниот секс. Истражувањата покажуваат дека кај 20Т% од испитаните парови, жените изјавиле дека оралниот секс е неопходен за да доживеат оргазам, а за да ја усовршите оваа техника, обавезно прашајте ја што и се допаѓа.