Си ги претепа родителите оти му купиле мал стан


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


Еден доста необичен настан од кинеските улици овие денов ја преокупираше интернет заедницата, а истиот беше снимен на видео од кое се гледа како еден дечко тепа две повозрасни лица.

И сето тоа, на прв поглед, во рамки на денешниот свет сè повеќе исполнет со насилство, не делува некако зачудувачки, додека не прочитате дека станува збор за син кој ги тепа своите родители бидејќи му купиле мал стан.

Како што пренесува кинески Shanghaiist, станува збор за млад Кинез кој на среде улица, јавно, пред минувачите, ги тепал своите родители бидејќи, според неговите проценки, станот кој му го купиле бил премал за него.