Што виделе дека е претерано секси: Оваа фотка ја чинеше работно место


Спасе Манев (Патувања низ Македонија): Ги откриваме скриените убавини на Македонија ↓↓↓


Паричат Чатсри (26) е обвинета дека го уништила угледот на болницата во која работи, бидејќи била облечена премногу секси за на работа.

Ваквото обвинување се појави откако Латсри објави фотографија од своето рабно место во приватната болница, по што се најде на мета на жестоки критики.

Фотографијата набрзо се прошири на социјалните мрежи, а Панчат под притисок даде отказ.

„Јас објаснив се во управата на болницата, но тие сметаат дека сум им наштетила на нивнот углед. Јас ги разбирам, но тоа не го сакав. Ја презедов одговорноста и дадов отказ. Им се извинив на тајландските медицински сестри и болницата и не сакам јавноста да суди за сите сестри врз основа на таа фотографија“, рече Панчат.