Што навистина им причинува задоволство на жените

Што навистина им причинува задоволство на жените

ТОП викенд: Битка за Манчестер и две дербија во Италија! ↓↓↓


За многу мажи женскиот оргазам е вечна дилема – дали навистина се случило, или нивната сакана одлично ја одигра својата улога…

Многу луѓе се прашуваат кои техники можат да ги искористат за да им го пружат најдоброто задоволство на своите избраници и кулминација што ги остава без здив за миг. Одговорот на тоа прашање секако не е едноставен – жените сакаат разни видови стимулации, како што е наведено во студијата во која биле вклучени 1000 жени на возраст од 18 до 94 години. Стимулацијата вклучува допирање на гениталиите како најочигледен предмет, одредени делови од телото, притискање, галење, грицкање и слично. Згора на тоа, дури 41% од жените претпочитаат само одреден тип на допирање!

Нивните идни љубовници треба да се обидат да откријат за што се работи пред да се впуштат во сексуални односи или вредно да ги следат нивните движења и да го повторат она што им причинува најголемо задоволство. На прашањето како жените достигнуваат оргазам, дури 75% од нив изјавиле дека стимулацијата на клиторисот е неопходна за да го постигнат, додека само 18% изјавиле дека вагиналната пенетрација сама по себе е доволна.

Доколку не сте сигурни какви се вашите перформанси на ова поле, ви предлагаме следниот пат да ги отворите очите…