Што ја намовна толку: „Излетаа“ брадавиците од водителката

Додека ја кажуваше временската прогноза за претстојниот период, презентерката се најде во малку непријатна ситуација која веројатно нема така брзо да ја заборави.

Веројатно студот кој го најавуваше и за кој правеше муабет влијаеше и врз нејзините гради кои се истакнаа со провокативност од под тесната блуза и брадавиците „излетаа“ на видео. Со нивното рипање, рипна и гледаноста на метеоролошката прогноза, секако.