Гледате и не ви се верува како е можно тоа – 10 невозможни трикови од Дајнамо

Дајнамо (Dynamo) е 33-годишен магионичар и илузионист од Англија кој прави неверојатно импресивни магионичарски и илузионистички трикови. Еве ги неговите десет најдобри.