Што е – машко или женско?

Кога ќе фрлите сефте поглед на оваа мускулна маса, не знаете дали му припаѓа на маж или на жена.  За ваша точна информација, ова е набилданата Наталија која цели 13 години посветено ги билда своите мускули со кревање екстремни тежини.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

Наталија Кузнетсова има 27 години. Таа е професионален бодибилдер закитен со многубројни титули и срушени рекорди. Тренира од својата 14-та година, а нејзиниот изглед е доказ за нејзината опсесија со вежбање.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on

Висока е 167 сантиметри, тежи 90 килограми, обемот на нејзиниот бицепс е 48 сантиметри, а на струкот 76 сантиметри.

Пред да почне да се занимава со кревање на екстремно голема тежина, изгледала вака.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataliya Kuznetsova (@nataliya.amazonka) on