Штерјо Наков најден во Орешани со нарушена здравствена состојба


Кој ќе тепа на Ел Класико!? ↓↓↓


Македонскиот бизнисмен Штерјо Наков кој беше пријавен како исчезнат пред неколку часа, полицијата го пронашла во селото Орешани, објави „Радио Лидер“.

Наков бил пронајден во нарушена здравствена состојба во Орешани, но сепак е надвор од животна опасност.