Шокантно видео од мигот на уривање на авионот во Колумбија

По авионската несреќа во централна Колумбија во која загинаа дел од фудбалерите на бразилскиот клуб Чапокоензе на Јутјуб каналот  се појави снимка од авионот при падот.

Апдејт: Снимката се покажа дека е лажна, односно од претходна несреќа на Боинг 747. Засега нема официјална снимка од уривањето.