Вебкафе

Шокантна снимка: Зошто овие луѓе лазат на улица со фреквентен сообраќај? (видео)

Во објаснувањето на скандалозното видео кое се споделува на социјалните мрежи се вели дека на снимката се кинески работници кои се принудени да ползат на фреквентна улица, како казна зашто не ги исполниле зададените работни задачи.

Работниците, главно жени, ползат зад човекот кој ја предводи колоната држејќи го црвеното знаме на компанијата.

Поворката запре кога интервенираше полицијата. Според извештаите на кинеските медиуми, оваа компанија која продава производи за убавина е привремено затворена.

Advertisements
To Top