Актуелно

Шеќеринска, со Дескоска и Спасовски ги почнаа преговорите со Арифи, Меџити и Бејта

Претставници на СДСМ и ДУИ ги почнаа преговорите за формирање на нова Влада.

Од СДСМ претставници се заменик-претседателката Радимла Шеќеринска, Рената Дескоска и Оливер Спасовски, а од ДУИ Изет Меџити, Теута Арифи и Невзат Бејта.

Преговорите не се одржуваат во ниту едно од седиштата, туку на неутрален терен.

To Top