Семејството се проширува: Роналдо и Георгина имаат скапо милениче (фото)


Македонија - Малта: Ни треба победа и тоа не каква било, туку газење треба! ↓↓↓Семејството на Кристиано Роналдо се прошири за уште еден член, а станува збор за мачка, која чини околу 3.000 евра.

Тоа го откри неговата вереница Георгина Родригез, која се пофали со новото милениче на социјалните мрежи, но неговото име го задржа во тајност.

Станува збор за редок вид на мачка, без крзно, кое на пазарот чини помеѓу 2000 и 3000 евра.

Секако, тоа е ситница за Роналдо, но многумина се прашуваат дали го направил вистинскиот избор…