Славни

Секси воинка: Го остави оружјето, облече бикини и стана Инстаграм ѕвезда

Со само 19 години Хоуп Хауард отиде во Авганистан да работи како механичарка во американското воздухопловство, а оа искуство го нарече најдобро и најлошо во животот.

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

„Носев пушка речиси 24 часа дневно“, напиша на својата веб страна додавајќи дека тоа искуство го сменило нејзиниот светоглед.

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

Оружјето го замени со вежбање и стана фитнес модел, нешто за што отсекогаш мечтаела. На Инстаграм ја следат речиси половина милион фанови, а освен фитнес, се занимава и со бодибилдинг.

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

A post shared by HOPE HOWARD (@hopeisabelhoward) on

To Top