Се сексаа на канализациска цевка – гостите во кафулето ги снимаа (видео)

Полицијата од Тајланд трага по напалениот пар кој се сексаше среде бел ден на плажа, пред очите на гостите во полното кафуле во близина.

Ќефот набрзина си го направија на канализациска цевка, додека беа гледани и снимани од гостите кои се најдоа во кафулето во тој момент. Парот им се препушти на сексуалните страсти во осум часот наутро, веројатно после целовечерна журка, а снимката која ви ја пренесуваме ја направи локалниот спасувач од неговата куќа.

Очевидците тврдат дека парот имал сексуални односи околу три минути, пред набљудувачите да почнат да им дофрлаат и да ги бркаат од местото, после што напалениот пар си заминал.

Нивниот идентитет засега не е познат, а полицијата ги прегледува сите релевантни снимки со цел што побрзо да им влезе во трага.