„Се продава Passat – цена 450 марки“ – регионов паѓа од смеа на овој оглас


Уште еден поткаст! Fat Cacko: Од гитара до Fat kitchen bistro и најдобриот бургер во градот ↓↓↓


„А ако сакате замена, тогаш е 10.000 конвертабилни марки“ стои додадено во овој оглас, веројатно на шега, објавен во БиХ. „Дали и дрвата одат заедно со пасатот“, праша еден „заинтересиран“. Одговорот беше негативен, секако. Passat-от брзо си најде нов сопственик.

18-11-passat1