Видео

Се блокира системот: Ја свитка рампата во Клинички за да влезе Брзата помош (видео)

На видеомрежата Youtube e објавено видео од кое се гледа како обезбедувањто на Клиничкиот центар во Скопје брзо реагираше откако се блокира системот за отворање на рампата за паркингот за да може да влезе возило на брзата помош.

To Top