Видео

„Самрак на цивилизацијата“ – алтернативен филм на Стефан Сидовски

Режија: Стефан Сидовски, автори: Слободан Костовски и Стефан Сидовски, 2002 година.

loading...
Најсвеж македонски забавен портал... и нешто повеќе!


Учество во игри на среќа е дозволено за лица со 18+ години. Играј одговорно!

To Top